Presentació llista Decideix Llorenç

 1. Irene Sardà Ventosa, advocada. Repeteix al capdavant de la llista. Ha estat regidora aquests últims quatre anys. Monitora del grup de colònies i campaments Patuleia, membre de la redacció de la revista local Portal Nou i de l’assemblea feminista, entre d’altres. Vinculada des de fa molts anys a l’esquerra independentista.
 2. Martí Palau Ràfols, enginyer de telecomunicacions. Membre de l’assemblea que s’incorpora aquest any a la llista. Monitor de Patuleia, cantant del Cor el Gotim, ha format part de grups de música locals, de l’Associació Esportiva Ramon Sicart i de col·lectius independentistes.
 3. Eugènia Guasch López, enòloga. Ha estat regidora a l’oposició els últims tres anys, repeteix a la llista. Membre de l’assemblea feminista, de l’associació excursionista Montmell i de la redacció del Portal Nou. Vinculada a l’economia social i solidària i a l’esquerra independentista.
 4. Jordi Camell Pros, arquitecte tècnic i docent. Repeteix a la llista després de ser regidor a l’oposició els últims quatre anys. Membre del Grup de Teatre del Centre, cantant del Cor el Gotim, ha sigut monitor de Patuleia i membre del Ball de Bastons. Ha format part del Grup Ecologista de Llorenç i ha participat en projectes de cooperació internacional als Camps de Refugiats sahrauís.
 5. Roser Catà Marlès, educadora social i mestra d’educació primària. Component de l’assemblea que s’incorpora aquest any a la llista. Membre del Grup de Teatre del Centre, ha estat monitora de Patuleia durant molts anys i ha ballat al grup de Ball de Bastons. Vinculada als Moviments de Renovació Pedagògica i a la CGT.
 6. M. Carme Rafecas Rafecas, educadora social, antropòloga i escriptora. Membre de l’assemblea que repeteix a la llista. Membre del grup local de poesia i música Versaleta. Ha format part de Patuleia i del Correllengua, entre d’altres. Militant de la CUP vinculada a Endavant i al moviment feminista.
 7. Joaquim Sicart Bertran, graduat en Belles Arts i realitzador audiovisual. Membre del Grup de Teatre de La Cumprativa, ha participat en diferents activitats de caire cultural i lúdic de Llorenç, com ara la revista Portal Nou i el grup de colònies Patuleia. Vinculat en projectes artístics dins el col·lectiu LGTB+.
 8. Xènia Freixa Soler, estudiant del Grau de Llengües i Literatures Modernes. Component de l’assemblea que s’incorpora aquest any a la llista. Membre de l’assemblea feminista, del Ball de Diables i responsable de Capgrossos. Ha format part del Grup de Teatre del Centre i del Correllengua, entre d’altres.
 9. Toni Tello Miret, infermer amb l’especialitat d’empresa. Membre de l’assemblea que repeteix a la llista. Soci col·laborador del Centre, ha estat a la junta de l’AEM durant 13 anys, col·laborador de la Plataforma No Fem el CIM i excantant de la Coral Harmonia. Fervent defensor de la bicicleta i el seu ús urbà i voluntari de Sanitaris per la República.
 10. Paula Ràmia Vidal, estudiant del Grau de Mestra d’Educació Primària. Membre de l’assemblea que s’incorpora aquest any a la llista. Monitora de Patuleia, cantant del Cor Itzi, directora de la Coral Rossinyols i participant de l’assemblea feminista. Ha format part del Ball de Bastons.
 11. Ivan Pié Bargalló, pagès. Ha format part del Grup de Gegants de Llorenç i ha col·laborat amb la revista Portal Nou. Actualment és membre de la junta de la Coral Infantil Rossinyols. Vinculat des de fa anys al món de la cultura popular i l’associacionisme.

S1. Pau Crous Ribas
S2. Anna Cardona Ràmia
S3. Xavier Inglès Bo
S4. Teresa Catà Mitjans
S5. Susana Huerta Garrido
S6. Núria Puig Esteban
S7. Pau Mitjans Ràfols
S8. Ana Cristina Pelegay Rada

04-19_22 Decideix Llorenç-AMB_TONI_PHOTOSHOP_IVAN

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s