Regidors de Decideix Llorenç

Irene Sardà:

He estudiat dret i sóc advocada. Des de ben petita he viscut vinculada a Llorenç i a la seva vida associativa. Sóc bastonera, monitora de Patuleia, i membre de la redacció del Portal Nou, i participo sempre que puc en l’organització d’actes i esdeveniments, tant culturals com reivindicatius. Sempre he pensat que els canvis s’han de començar als carrers, i som els ciutadans els qui hem de fer sentir les nostres veus dia a dia per construir el poble que volem.

Jordi Camell:

Sóc diplomat en Arquitectura Tècnica i actualment treballo de professor en un institut. Sóc un apassionat de la muntanya i del cinema. Dins el teixit associatiu de Llorenç he participat o participo en el grup de Patuleia, del Ball de Bastons, el grup de Teatre de El Centre, el Sonaprop, el Correllengua i el Cor el Gotim entre d’altres. Defenso un poble amb consciència social i mediambiental on la participació sigui un dret i no un privilegi.

Eugènia Guasch:

Sóc llicenciada en Enologia i treballo al celler d’una cooperativa social de treball. Fa 15 anys que visc a Llorenç i col.laboro amb el seu teixit associatiu a través de la revista Portal Nou i l’Associació Excursionista Montmell. M’encanta el contacte amb la terra i anar a la muntanya. Crec en la necessitat de recuperar la sobirania popular en tots els àmbits i de fer-nos coresponsables i partícips de les decisions que es prenen en un municipi, comarca o país. Cal treballar conjuntament per esborrar dinàmiques adquirides durant molt anys, fruit d’una pseudodemocràcia que alimenta la diferència social amb un capitalisme ferotge i un model heteropatriarcal excloent.

Anuncis