Qui som

Decideix Llorenç és una proposta política formada per gent diversa provinents del teixit associatiu amb una ideologia d’esquerra radical. Aquesta proposta política es comença a gestar aproximadament l’any 2014 quan alguns dels membres del grup impulsor comencen a fer palesa la necessitat de fer un canvi en la forma de governar. A partir de dues assemblees obertes amb treball per comissions integrades per totes les persones de Llorenç que van voler participar-hi i de les reunions del grup impulsor es decideix fer una proposta política per a les eleccions municipals del 24 de maig del 2015. El nostre programa electoral es va redactar basant-se en els principis de democràcia directa, justícia social, educació de qualitat i consciència mediambiental.

En un inici ens volíem presentar com una associació d’electors, sense cap sigla que ens emparés. Però parlant amb altres formacions d’esquerra radical de la comarca ens vam adonar que si ens presentàvem com agrupació d’electors els nostres vots no sumarien a aquestes altres formacions afins a nosaltres per tenir representació a nivell comarcal. I valorant això finalment ens vam presentar sota el paraigües Poble Actiu – CUP. Això ens dóna independència però a la vegada el suport i el fet de sumar esforços per treballar conjuntament per la comarca.

En aquestes mateixes eleccions vam obtenir 3 regidors (d’un total d’11) a l’Ajuntament de Llorenç del Penedès i actualment estem treballant des de l’oposició. El nostre objectiu durant aquests propers quatre anys serà fer una oposició constructiva, presentant propostes que creiem que són molt necessàries i que s’haurien d’aprovar per consens. I si no podem tirar endavant aquestes propostes, el que sí que ens comprometem és a fer d’altaveu de tot allò que passi a l’Ajuntament del nostre poble.

Regidors de Decideix Llorenç

Llorenç-3769