Desmentim rumors

Desmentim rumors

Decideix Llorenç no som els responsables que les barres de la festa major no estiguin gestionades per les entitats del poble.

Aquest any per la Festa Major ens hem endut una nova sorpresa: les barres dels concerts i de la diada castellera ja no estan gestionades per cap entitat del poble, sinó per una empresa privada.

Des de Decideix Llorenç volem aclarir que no tenim res a veure amb aquesta decisió, que considerem errònia, i que en desconeixem el motiu exacte. Des de l’equip de govern no se’ns ha informat del perquè d’aquest canvi. De fet, ni tan sols se’ns ha informat del canvi, ja que l’últim que se’ns va comunicar era que es reestabliria el sistema rotatori entre les entitats. El poc que n’hem sabut al respecte ha estat per comentaris que ens han fet arribar gent del poble o que hem anat sentint.

Pel que sembla, ha estat per un motiu legal. Demanarem les explicacions i la informació necessàries, però sempre hem defensat i seguirem defensant que les barres les gestionin les entitats del poble. Les festes populars han de servir per afavorir el poble i les seves entitats.

Quan tinguem més informació al respecte, donarem més detalls.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s