ATENCIÓ! 🗣 Finalitzem les presentacions dels candidats de la nostra llista a les eleccions municipals!

candidats final

7. Joaquim Sicart Bertran, graduat en Belles Arts i realitzador audiovisual. Membre del Grup de Teatre de La Cumprativa, ha participat en diferents activitats de caire cultural i lúdic de Llorenç, com ara la revista Portal Nou i el grup de colònies Patuleia. Vinculat en projectes artístics dins el col·lectiu LGTB+.

8. Xènia Freixa Soler, estudiant del Grau de Llengües i Literatures Modernes. Component de l’assemblea que s’incorpora aquest any a la llista. Membre de l’assemblea feminista, del Ball de Diables i responsable de Capgrossos. Ha format part del Grup de Teatre del Centre i del Correllengua, entre d’altres.

9. Toni Tello Miret, infermer amb l’especialitat d’empresa. Membre de l’assemblea que repeteix a la llista. Soci col·laborador del Centre, ha estat a la junta de l’AEM durant 13 anys, col·laborador de la Plataforma No Fem el CIM i excantant de la Coral Harmonia. Fervent defensor de la bicicleta i el seu ús urbà i voluntari de Sanitaris per la República.

10. Paula Ràmia Vidal, estudiant del Grau de Mestra d’Educació Primària. Membre de l’assemblea que s’incorpora aquest any a la llista. Monitora de Patuleia, cantant del Cor Itzi, directora de la Coral Rossinyols i participant de l’assemblea feminista. Ha format part del Ball de Bastons.

11. Ivan Pié Bargalló, pagès. Ha format part del Grup de Gegants de Llorenç i ha col·laborat amb la revista Portal Nou. Actualment és membre de la junta de la Coral Infantil Rossinyols. Vinculat des de fa anys al món de la cultura popular i l’associacionisme.

#CapgiremElPoder
#CuidemLaVida

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s