ATENCIÓ! 🗣 Seguim amb les presentacions dels candidats de la nostra llista a les eleccions municipals!

04-19_22 Decideix Llorenç-8854

4. Jordi Camell Pros, arquitecte tècnic i docent. Repeteix a la llista després de ser regidor a l’oposició els últims quatre anys. Membre del Grup de Teatre del Centre, cantant del Cor el Gotim, ha sigut monitor de Patuleia i membre del Ball de Bastons. Ha format part del Grup Ecologista de Llorenç i ha participat en projectes de cooperació internacional als Camps de Refugiats sahrauís.

5. Roser Catà Marlès, educadora social i mestra d’educació primària. Component de l’assemblea que s’incorpora aquest any a la llista. Membre del Grup de Teatre del Centre, ha estat monitora de Patuleia durant molts anys i ha ballat al grup de Ball de Bastons. Vinculada als Moviments de Renovació Pedagògica i a la CGT.

6. M. Carme Rafecas Rafecas, educadora social, antropòloga i escriptora. Membre de l’assemblea que repeteix a la llista. Membre del grup local de poesia i música Versaleta. Ha format part de Patuleia i del Correllengua, entre d’altres. Militant de la CUP vinculada a Endavant i al moviment feminista.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s