Nova estesa de mà a l’equip de govern per treballar conjuntament

El passat Ple Ordinari del dia 9 d’octubre Decideix Llorenç vam llançar una nova proposta de diàleg i d’oferiment de treball conjunt. Es va llegir el següent text:

estructura-SI-vol-dir-VERTICAL-724x1024El passat 1 d’octubre va ser un dia transcendental en la història del nostre país, però també del nostre poble. No entrarem ara a fer-ne valoracions polítiques, ja les farem durant el ple en el moment que correspongui.

Però ens volem felicitar a tots i totes les qui vam estar treballant tot el cap de setmana, i els dies previs, perquè les ciutadanes i els ciutadans de Llorenç poguessin exercir el seu dret democràtic. Va ser una feina dura, però compartida. Vam demostrar que podem treballar colze a colze, i que som capaços de trobar punts d’acord malgrat els diferents caràcters polítics.

És evident que no estarem d’acord en molts aspectes de la gestió municipal, però estenem novament la mà a l’equip de govern per treballar conjuntament en el dia a dia del nostre poble, així com en totes les propostes que puguin anar sorgint.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s