Carta oberta de l’oposició a l’alcalde

CARTA OBERTA DE L’OPOSICIÓ A L’ALCALDE: A Llorenç s’ignora sistemàticament l’oposició

Ja fa més de dos anys que va començar aquesta legislatura. El resultat de les eleccions ens va donar una majoria absoluta del que en aquell moment era CiU, l’actual PDECat i una oposició del 48 % formada per DL, ERC i PSC.

Durant el discurs de presa de possessió, l’alcalde deia: “Escoltarem les propostes que ens facin arribar les altres forces polítiques que el conformen, a fi de treballar plegats els punts en comú i apropar distàncies en aquells que ens separen”. També parlava de treballar amb transparència i proximitat.

Després de tot aquest temps, més de la meitat de la legislatura, podem afirmar que no ens sentim de cap manera escoltats per l’equip de govern, que no té cap voluntat que treballem plegats i encara menys d’apropar distàncies. Hem estès la mà reiteradament per treballar temes que ens preocupen i temes que tractava el mateix equip de govern en el seu programa electoral. Hem demanat, per exemple, poder tenir la documentació dels plens amb més antelació, no se’ns convoca a reunions ni per almenys informar-nos tot el que s’està treballant i només ens n’assabentem si, per casualitat, hem presentat propostes sobre temes relacionats. No es generen espais de debat polític que podrien servir per apropar distàncies i crear consens. Els plens podrien ser un d’aquests espais de debat, però acaben sent un pur tràmit legal que com més ràpid passi millor i els possibles intents de debat són tallats amb comentaris com: “És la vostra opinió”, “no cal que ens recordeu la feina que hem de fer”, “ho farem a la nostra manera”…

Estem a punt de traslladar-nos a un nou ajuntament i encara és hora que ens convoquin per mostrar-nos les noves instal·lacions. ¿Que no formem part del Consistori, nosaltres? Que no representem el 48 % dels llorencencs que van anar a votar? I la cirereta del pastís és el butlletí municipal: del qual només se’ns cedeix un minúscul paràgraf a la penúltima pàgina, tot i que, finançat amb diners públics, hauria de ser plural i representar tota la ciutadania de Llorenç.

Decideix Llorenç, PSC Llorenç, ERC Llorenç

 

foto llorenç llarg

Un pensament sobre “Carta oberta de l’oposició a l’alcalde

  1. Es la politica continuista en regimen local, si preguntamos en el entorno el que tiene mayoria se aprovecha de ella, es igual la etiqueta. Que en el siglo XXI es discutible bien se puede abrir un debate, y daría frutos pero unas poblaciones divididas vecinalmente despues de ochenta años de aquello, no da para mucho si no damos soluccion a este cancer vecinal en el que no sabemos quienes son “galgos” y quienes “podencos”. Mejos dejemos pasar los dias que en MADRID (7.000.000 de Hab.) si lo saben y tienen todas
    las llaves. (Por cierto el que quiso pudo “tafanear” el nuevo ayuntamiento no hubo trabas para hacerlo y ademas un vermut, con pica-pica)

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s