DL tornem a presentar la moció per un seguiment i control efectius del compliment de les mocions aprovades pel ple

Moció Control Mocions

El passat Ple Ordinari del dia 3 d’octubre de 2016 DL vam presentar una moció per un seguiment i control efectiu del compliment de es mocions aprovades pel ple, en el que demanàvem:

  • Habilitar un apartat al web municipal on apareguessin totes les mocions aprovades pel Ple.
  • Que contingués el títol de la moció, data del ple en què es va aprovar, document íntegre de la moció i estat de tramitació.
  • Qualsevol grup municipal podria sol·licitar la inclusió en l’ordre del dia d’un ple un punt específic referent al seguiment del grau d’execució d’una o diverses mocions aprovades.

El PDeCat, en aquells moments Convergència, va argumentar el seu vot contrari dient que l’actualització del web de transparència ja ho contemplava. ERC va mostrar la seva estupefacció dient que una moció que pretén mantenir informada a la ciutadana s’havia d’aprovar per unanimitat. Per la nostra banda, ens vam oferir a ampliar el termini que proposava la moció, si així l’actuació era assumible per l’equip de govern. CDC va reiterar que fins que el web de transparència no estigués actualitzat preferien no aprovar la moció. DL vam retirar la moció per ser presentada quan el web estigués enllestit.

Mig any més tard, i amb temps més que suficient per adaptar el web, tornem a presentar la moció esperant que aquesta vegada sí que sigui aprovada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s