La placa franquista “Calle del Capitán Cortés” segueix al mateix lloc 7 mesos després d’aprovar la revocació del nomenament com a alcalde honorari i perpetu de Llorenç del Penedès a Francisco Franco

Placa franquista

En el passat ple ordinari del dilluns 27 de juny, després d’aprovar per majoria absoluta la revocació del nomenament com, Jefe de Estado i Caudillo de España, DL va demanar la retirada de la placa franquista “Calle del Capitán Cortés”, encara present a la façana d’una casa del Carrer de l’Abat Escarré. CDC va respondre que valoraria la proposta.

En l’últim ple ordinari del dimarts 24 de gener el PSC va preguntar quan estava previst la retirada de la placa franquista. CDC va respondre que no s’havien compromès a retirar-la i que primer s’hauria de demanar permís al titular de la casa ja que potser aquesta té un valor sentimental, i va acabar dient que és un tema que no els treu la son. DL va expressar la seva sorpresa davant d’aquestes paraules dient que un símbol feixista o franquista no hi pinta res a Llorenç i es va tornar a insistir en la seva retirada. L’equip de govern va respondre que aquesta vegada sí que ho consultaria.

Ens trobem doncs en el mateix punt de partida que el més de juny. Esperem, però, que aquesta vegada no ens facin esperar 7 mesos més per saber què han decidit al respecte.

Entre totes esborrarem el feixisme de les places i carrers!

Feixisme, mai més enlloc i contra ningú!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s