Text de la regidora Eugènia Guasch en la seva presa de possessió

Compartim el text que la nostra nova regidora Eugènia Guasch va llegir en la presa de possessió del càrrec en el passat ple extraordinari del dimarts 29 de novembre:

En primer lloc vull agrair al regidor que m’ha precedit, Arnau Gómez la seva feina feta durant tot aquest temps. Les seves hores d’esforç, dedicació, professionalitat, honestedat, humilitat i a voltes hores d’angoixa i desil·lusió, però també d’alegria i companyerisme. Hores impossibles de comptar, extretes de passar temps amb la família i els amics, de descans, d’esbarjo… Compartir amb l’Arnau tot aquest temps el projecte de DL ha estat un plaer, un aprenentatge i un orgull. I crec que era de justícia compartir-ho en aquest ple i amb tots vosaltres.

Agrair de nou a les 303 persones que van confiar i van tenir la valentia de votar DL-CUP-PA, un projecte polític d’esquerra radical de transformació social i democràcia directa. És per això que em comprometo a treballar pel benestar, la igualtat de gènere, la independència, l’encaix de la diversitat, la inclusió i la justícia social als Països Catalans. La política institucional no és la meva finalitat com a tal, sinó que espero que serveixi d’eina transformadora però sent molt conscient que aquesta transformació no és gens possible sense la participació activa i real de tota la ciutadania, que són realment el motor de canvi de la nostra societat i per tant del nostre poble. Faré una oposició crítica i combativa, però sobretot dialogant i constructiva.

Ho prometo per imperatiu legal i per servir al poble que m’ha escollit.

“La fe de los pueblos no se despierta con promesas, con teorías ni con retórica: la fe de los pueblos se despierta con hechos, con realidades, con soluciones verdaderas” Fidel Castro

LOGO DECIDEIX LLORENÇ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s