Ordre del dia del proper Ple Extraordinari del dimarts 29-11-16 a 1/4 de 9 del vespre

El proper Ple Extraordinari serà el proper dimarts 29 de novembre de 2016 a 1/4 de 9 del vespre.

Ordre del dia:

1. Presa de possessió com a regidora de la Corporació la Sra. Eugènia Guasch López.

El passat ple municipal el nostre regidor Arnau Gómez va dimitir del seu càrrec per motius personals. Des de DL li volem agrair tot l’esforç i treball que ha dedicat al grup i al poble durant tot aquest temps. Com a nova representant a l’Ajuntament hi tindrem l’Eugènia Guasch, membre de l’assemblea permanent que s’incorporarà a l’equip de regidors formats per Irene Sardà i pel Jordi Camell.

2. Aprovació, si s’escau, modificació de crèdit 2/2016.

Segons la documentació del ple: ‘Atès que hi ha hagut un augment de la despesa de persona per a la contractació del personal de brigada, casal d’estiu i piscina i s’han realitzat més plans d’ocupació i degut, també, a l’augment de les despeses del capítol 2 (despeses en béns corrents i serveis)’.

3. Aprovació, si s’escau, pressupost, bases d’execució, plantilla de personal i relació de llocs de treball per l’exercici 2017.

  • Pressupost municipal: Document que reflecteix la quantificació econòmica de l’activitat municipal prevista per a un exercici, que respon a la voluntat política i als objectius establerts pel govern del poble. És una eina clau per a la gestió pública, ja que serveix per a la planificació, control, seguiment i avaluació de les actuacions municipals i de les finances. Té caràcter anual i conté les previsions d’ingressos que s’esperen obtenir i les despeses que com a màxim es podran realitzar en l’exercici corresponent. El cicle pressupostari comprèn les etapes d’elaboració i aprovació, execució i liquidació.
  • Bases d’execució: L’aprovació, la gestió i la liquidació del Pressupost estan subjectes a les bases d’execució.
  • Plantilla de personal i relació de llocs de treball: Està integrada per la relació detallada de cossos, escales, subescales, classes i categories de les places que s’integren els funcionaris, el personal laboral i l’eventual. Hi figura la denominació d’aquestes, el nombre de places que les constitueixen, el nombre de vacants i el grup al que pertanyen.

Per decisió de l’equip de govern en els ples extraordinaris no es poden presentar mocions.

imatge-pressupost

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s