Movilització en resposta a l’aparició d’un nou partit feixista i racista al Baix Penedès

baix penedès tomba feixisme

El proper dissabte 23 d’abril tindrà lloc a Calafell, el Baix Penedès, (a hores d’ara encara està per confirmar el lloc exacte) la presentació pública d’un nou partit feixista. Aquest es diu Respeto i és fruit de la confluència entre Plataforma per Catalunya (que té tres regidors a El Vendrell, també al Baix Penedès), Partido por la Libertad (que és la marca espanyola de PxC) i España 2000. Aquests tres grups de caire visiblement i marcadament feixista i racista ja portaven uns mesos parlant per a unificar-se i Respeto n’és el resultat.

Diversos col·lectius de la comarca i els voltants ja ens estem mobilitzant per a donar resposta a aquesta provocació i per a deixar-los ben clar que no volem feixistes ni a Calafell, ni al Baix Penedès ni a enlloc. Tot i així som conscients que ens farà falta el màxim suport possible, donat que no seran pocs ja que no es tracta de partits locals sinó d’abast estatal.

Així doncs, demanem/emplacem amb urgència a tota l’afiliació i població la màxima assistència i suport aquell mateix dia als actes que es convoquin com a resposta i dels quals informarem.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s