Des de Decideix Llorenç volem defensar-nos de les greus acusacions que es recullen en la circular enviada a totes les cases per l’equip de govern de l’Ajuntament de Llorenç del Penedès, el passat 26 de febrer de 2016. Se’ns acusa de tergiversar i manipular la informació relacionada amb les subvencions atorgades a les entitats del poble i, en concret, a l’Associació Escola de Música Contrapunt, i d’utilitzar informació falsa de manera partidista.

 Decideix Llorenç ens hem limitat a recollir les decisions i els comentaris fets en el Ple celebrat el dia 3 de desembre de 2015. Hem parlat amb l’Associació Escola de Música Contrapunt per poder conèixer la seva versió dels fets i hem aportat la nostra opinió en un breu article publicat a les xarxes socials el dia 16 de gener de 2016, i que podeu trobar en aquest enllaç:

https://goo.gl/zVbHp4

 No volem entrar en debats estèrils que duguin a presentar més circulars creuades quan la solució més sensata és que les parts implicades seguin, debatin i arribin a acords i solucions. Entenem que és l’Escola de Música Contrapunt la que ha d’explicar la seva versió dels fets tal i com ha fet l’equip de govern, per tal que la ciutadania pugui disposar de tota la informació per entendre què ha passat i com s’ha arribat a la situació actual. Per aquest motiu, us deixem l’enllaç on podeu trobar la carta que aquesta associació ha fet arribar als seus associats el dia 2 de març de 2016:

https://goo.gl/r4nLr5

 Aprofitem l’avinentesa per informar que les publicacions de Decideix Llorenç no són ‘pamflets’ tal i com diu a la circular presentada per l’equip de govern. Un pamflet, segons l’Institut d’Estudis Catalans, és un “document on s’ataca algú de forma violenta” i aquesta no ha estat mai la nostra actitud, ni ho serà.

 A través de la publicació “El Ple al Carrer” intentem informar al poble de forma rigorosa i detallada del que es debat a dins del consistori, tot i que creiem que hauria de ser responsabilitat de l’equip de govern dur a terme aquestes tasques de transparència.

 Grup Municipal Decideix Llorenç

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s