Xerrada d’en Carles Parellada i Enrich a Llorenç del Penedès: La inclusió i la cooperació bases per un projecte educatiu municipal

DECIDEIX LLORENÇ CARTELL EDUCACIÓ DL

Estem vivint uns moments molt importants de canvi en tots els sentits: econòmic, moral, social, educatiu… I tenim l’oportunitat de que aquests canvis, siguin canvis que afavoreixin a tothom, que doni les mateixes oportunitats a tothom i que siguin capaços de fer felices a les persones.
Per això hem d’aprofitar aquest moment i ser agents d’aquest canvi protagonistes d’aquesta transformació que faci una societat justa, equitativa, inclusiva i igualitària. Tot això ho podem fer realitat des del nostre entorn més proper, des del nostre poble. I el motor d’aquest canvi es genera a l’educació i aquí sí que tenim moltes coses a dir, a fer i a treballar.
Decideix Llorenç presenta una moció a l’Ajuntament per a posar-nos en marxa, crear un Projecte Educatiu de Poble que ens doti de les eines necessàries per fer realitat aquest treball educatiu en xarxa on pares, mestres, educadors, alumnes, joves, entitats, empresaris, botiguers, pagesos i habitants de Llorenç del Penedès, puguin dir la seva aportant idees, projectes, etc per construir aquest projecte important que, tenint present d’on venim, puguem construir el cap a on anem.
Volem il•lustrar aquesta presentació de la moció amb una xerrada d’en Carles Parellada i Enrich, mestre i propulsor de la nova teoria educativa: la pedagogia sistèmica. Amb el títol “La inclusió i la cooperació bases per un projecte educatiu municipal” ens parlarà des del punt de vista de la pedagogia sistèmica sobre aquest projecte de poble. Aquesta xerrada la realitzarem a la Casa de Cultura de Llorenç del Penedès el dimecres dia 10 de febrer a 2/4 de 9 del vespre.

Enllaços per tenir més informació:

http://www.xtec.cat/~cparella/

http://www.aebh.net/carles-parellada-enrich-la-pedagogia-sistemca-un-nuevo-paradigma-educativo/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s