Els alumnes de Llorenç de l’escola de música Contrapunt es queden sense la subvenció de l’Ajuntament.

logo contrapunt

En els pressupostos aprovats en el ple extraordinari celebrat el passat dijous 3 de desembre l’equip de govern actual ha eliminat la subvenció destinada a l’escola de música Contrapunt. Des de DL es van demanar els criteris de repartiment de les subvencions. La resposta de CDC va ser que s’han seguit els mateixos criteris i quantitats que l’any anterior. No és el cas de l’escola de música Contrapunt que va néixer fa 27 anys a Llorenç del Penedès i que ara està present a 7 municipis de la rodalia i té un total de 300 alumnes, 60 dels quals són de Llorenç del Penedès. La causa d’aquesta omissió voluntària és, segons l’equip de govern de CDC, la no presentació d’una documentació.

Des de DL preguntem si l’escola de música havia presentat fins ara la documentació necessària per obtenir la subvenció. La resposta és que sí, però que la documentació a què es refereixen, no requerida anys enrere ni a d’altres entitats, és una petició nova de l’Ajuntament exclusivament a l’escola Contrapunt per saber exactament què fa i com funciona.

Des de DL creiem que hi ha un tracte discriminatori cap a l’escola de música Contrapunt. Ens sembla lamentable que l’equip de govern no pugui asseure’s en una taula amb els membres de la junta de l’escola per aclarir dubtes, llimar diferències i arribar a una entesa per assegurar la continuïtat de l’escola a Llorenç. Des de DL creiem que una educació musical universal hauria de ser una prioritat per l’equip de govern i volem denunciar, un cop més, la seva manca de diàleg i la seva opacitat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s