Desmentim rumors: Decideix Llorenç no hem votat en contra de les ajudes escolars a les famílies amb menys recursos.

Desmentim rumors

En l’últim ple celebrat a l’Ajuntament de Llorenç es van aprovar les bases per a l’atorgament d’ajuts per a l’adquisició de llibres i material escolar bàsic a famílies en situacions socioeconòmiques desfavorides.

Decideix Llorenç ens vam abstenir en aquesta votació perquè la documentació relativa a les  ajudes se’ns va entregar amb només dos dies laborables d’antelació.

Si bé és cert que és el termini mínim que estableix la llei, entenem que dos dies són absolutament insuficients per poder estudiar la documentació com es mereix, i poder consultar l’opinió dels tècnics i professionals que formen part del sistema educatiu (opinió que hem traslladat reiteradament a l’Equip de Govern).

Aquesta informació, juntament amb l’anàlisi que fem de les bases per les ajudes, es publicarà al proper El Ple al Carrer. Hem cregut oportú avançar aquestes línies perquè desconeixem d’on ha sortit el rumor de que el nostre vot va ser contrari a atorgar les ajudes. Evidentment, és una informació errònia i sense sentit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s