Trobada de DLL amb ERC

El passat dijous 2 de juliol a 2/4 de 8 de la tarda va tenir lloc la primera trobada entre membres de Decideix Llorenç i d’Esquerra Republicana de Catalunya al Cafè de El Centre de Llorenç. Per part de Decideix Llorenç hi van assistir els regidors Arnau Gómez i Jordi Camell, i per part d’ERC la regidora Ester Jané i el número 2 de la llista, Josep Figueras.
Decideix Llorenç va obrir la reunió plantejant la necessitat de mantenir el contacte entre els dos grups. En els temes coincidents, es va acordar realitzar propostes o mocions plenàries conjuntes entre els dos partits i que alhora es poguessin obrir a tots els partits del consistori. Es tracta d’evitar que cada grup estiri cap a la seva banda amb temes perfectament acordables.
Des d’ERC es va treure el tema de les necessitats socials que actualment hi ha al municipi. ERC va exposar que hi ha famílies amb pocs recursos que necessiten un banc d’aliments per poder ser ateses en condicions. També va mencionar que en alguna vivenda els havien tallat l’electricitat, malgrat residir-hi infants. Decideix Llorenç va mostrar la seva conformitat però puntualitzant que el tema és tan extens que és preferible treballar-lo conjuntament amb altres problemàtiques socials del poble i dissenyar un pla d’actuació conjunt.
Per acabar es va obrir un debat sobre la convocatòria d’un ple extraordinari previst pel mateix divendres a ¼ de 9 del vespre. Com en la trobada amb el PSC, ambdós grups vam coincidir en la necessitat de demanar explicacions sobre la periodicitat dels plens i la remuneració dels regidors i de fer algunes contrapropostes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s