Trobada de DLL amb el PSC

El passat dijous 2 de juliol a les 6 de la tarda, membres de Decideix Llorenç i del Partit dels Socialistes de Catalunya ens vam trobar al bar La Rambla de Llorenç. Per part de Decideix Llorenç hi van assistir els regidors Arnau Gómez i Jordi Camell i per part del PSC el regidor Joan Callejón.
La trobada va començar amb un intercanvi d’opinions respecte al resultat de les eleccions municipals del passat 24 de maig. Es va comentar que tot i la davallada dels vots de Convergència i Unió, aquests tenen majoria absoluta amb 6 regidors i per tant són els responsables de formar l’Equip de Govern. No obstant això, comptabilitzant el nombre de votants de cada candidatura s’observà que CiU en va obtenir 540 i el conjunt dels partits de l’oposició 510. Des de Decideix Llorenç es destacà que aquest fet no és gens menyspreable i que comporta la responsabilitat de representar pràcticament la meitat de la població que va participar en els comicis.
També es va estar plantejant la necessitat d’obrir canals de comunicació entre els dos grups per tal de poder treballar conjuntament en aquelles iniciatives i propostes en les quals es coincideixi. S’apuntà que abans de presentar una moció, aquesta podrà ser presentada a tots els partits de l’Ajuntament per tal de trobar punts d’acord previs a la realització d’un ple municipal, evitant així la duplicitat de propostes.
Es va deixar per més endavant l’acord de periodicitat d’aquestes trobades tot i la proposta del PSC d’establir una reunió mensual. Des de Decideix Llorenç s’argumentà que qualsevol proposta ha de passar per l’Assemblea Permanent del grup, que és l’òrgan decisori mentre no es constitueixi l’Assemblea Local.
Finalment hi hagué un intercanvi d’opinions sobre la convocatòria d’un ple extraordinari previst pel mateix divendres a ¼ de 9 del vespre. Ambdós grups vam coincidir en la necessitat de demanar explicacions sobre la periodicitat dels plens i la remuneració dels regidors i de fer algunes contrapropostes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s