Les candidatures comarcals ens donen suport

En aquestes eleccions municipals compartim un projecte comarcal amb algunes candidatures d’altres pobles del Baix Penedès: CUP L’Arboç Participa, CUP Calafell i Som Poble del Vendrell. Ells ens han enviat el seu suport en forma de vídeo i, si no heu tingut la oportunitat de veure’l a l’acte que vam fer el dia 16 de maig a la Casa de Cultura, ho podeu fer en el següent enllaç: Vídeos suport a DL

També ens ha fet arribar el seu suport l’Assemblea Comarcal del Procés Constituent del Baix Penedès. Aquí podeu llegir les seves paraules:

L’Assemblea Comarcal del Procés Constituent del Baix Penedès manifesta el seu suport a  la candidatura municipal Decideix Llorenç.

L’ànim del Procés Constituent és recolzar o confluir en les diverses candidatures polítiques encaminades a transformar els Ajuntaments des de la participació ciutadana, la total transparència, l’ètica, l’economia social i el bé comú. Les que actuïn per evitar els desnonaments i les desigualtats. Les que treballin per preservar el territori i el patrimoni, i que lluitin contra la corrupció i l’especulació. Les que defensin el medi ambient i la municipalització dels serveis, i també el dret a l’autodeterminació del poble català.

Es considera important que els càrrecs electes es comprometin a defensar aquests valors, així com que acceptin la revocabilitat i la limitació de mandats i sous.

És per tot l’expressat que subscrivim aquest manifest, entenent que Decideix Llorenç es presenta amb aquests principis en benefici de la majoria dels llorencencs i llorecenques.

Baix Penedès, vuit de maig de 2015

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s