Transparència: el pressupost de la campanya electoral

Un dels principals eixos del nostre programa electoral és la TRANSPARÈNCIA. Vivim temps marcats per la desafecció política, que es tradueix en una distància i desconfiança més gran de la ciutadania vers l’activitat política i els polítics. Els indicadors ITA (Índex de Transparència dels Ajuntaments) són una eina que l’ONG Transparència Internacional posa a disposició dels ajuntaments espanyols per mesurar el seu nivell de transparència. I un d’aquests indicadors és el de transparència en els ingressos, despeses i deutes municipals.

Decideix Llorenç encara no estem dins l’Ajuntament i no disposem dels pressupostos municipals, però per ser conseqüents amb els nostres valors i la nostra voluntat de fer les coses ben fetes, fem públic el pressupost liquidat de la campanya per les eleccions municipals del 24 de maig de 2015. El volem publicar de manera entenedora, explicant tant els ingressos com les despeses, i ens posem a la vostra disposició si teniu qualsevol dubte o consulta.

Creiem que tota la informació relacionada amb la gestió econòmica dels partits ha de ser pública, sense excepció. Volem que les dades publicades serveixin per assolir una gestió transparent dels diners i de la informació de totes i tots i que es pugui accedir a les dades de manera ràpida, eficaç i oberta.

Per consultar el nostre pressupost de campanya cliqueu l’enllaç: pressupost DL

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s